V obci pri Partizánskom vyhasol život motorkára

3936

Nedeľné popoludnie v našom okrese poznačila tragédia. Opäť zbytočne vyhasol život motorkára. 

V nedeľu 18. augusta sa v poobedňajších hodinách stala na ceste III/1750 pri Partizánskom smrteľná dopravná nehoda.

„Malo k nej dôjsť tak, že 43-ročný muž z okresu Zlaté Moravce jazdil na motocykli značky Kawasaki po uvedenej ceste v smere od obce Veľký Klíž k obci Skýcov, pričom pravdepodobne nezvládol ľavotočivú zákrutu a následne vyletel mimo cesty. Pri dopravnej nehode vodič motocykla utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia,“ uviedol hovorca KR PZ v Trenčíne Pavol Kudlička.

Polícia pripomína, že oproti vodičom motorových vozidiel sú motorkári zraniteľnejší a pri páde z motorky im hrozia vážne zranenia, alebo môžu prísť aj o svoj život. Vždy treba jazdiť podľa svojich schopností a zručností, prispôsobiť jazdu stavu cesty, počasiu i ďalším okolnostiam, ktoré možno predvídať. „Rešpektujte pravidlá cestnej premávky, predvídajte situáciu na ceste, sústreďte sa na jazdu, noste ochranný odev a prilbu s rukavicami, prípadne tzv. korytnačku na ochranu chrbtice a čo najviac reflexných prvkov na motorke, aj na odeve,“ dodal Kudlička.

Smrteľná nehoda v obci Skýcov

Zdroj, foto: KR PZ Trenčín

Vyštudovala masmediálnu komunikáciu na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave. Vždy sa snaží prinášať zaujímavé informácie a objavovať inšpiratívnych ľudí a ich príbehy.