FOTO z miesta: Kamión narazil do železného mosta, vodič skončil v nemocnici

2974

Vo štvrtok 12. septembra došlo na ceste smerom z Partizánskeho k vážnej dopravnej nehode. Pozrite si fotografie z miesta nešťastia.

Krátko po 6.00 hod. ráno boli policajné a hasičské jednotky privolané k dopravnej nehode kamiónu. Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo zistené, že nákladné vozidlo s hydraulickou rukou zostalo následkom nárazu do železnej bariéry pred podjazdom prevrátené. „Po náraze do železničného mostu sa vozidlo prevrátilo na cestu. Po našom príchode sme zistili, že vodič Tatry utrpel ľahšie zranenia,“ objasnil situáciu na mieste veliteľ zásahu Dušan Košecký. Ako ďalej uviedol, z vozidla vytekali kvapaliny, najmä hydraulický olej v množstve cez 100 litrov.

Zasahujúci hasiči zabezpečili miesto udalosti a ihneď začali s poskytovaním predlekárskej prvej pomoci zranenému vodičovi. Po príchode posádky ZZS bola zranená osoba odvezená na ďalšie ošetrenie do nemocnice. Následne príslušníci HaZZ vykonali na havarovanom vozidle protipožiarne opatrenia a prostredníctvom absorpčnej látky postupne zachýtali uniknuté prevádzkové kvapaliny. Po prevrátení späť na kolesá bolo postihnutý automobil naložený na vozidlo odťahovej služby a z vozovky odstránené uniknuté prevádzkové kvapaliny.