Detaily tragédie: V Pažiti sa mala odohrať chladnokrvná vražda, polícia obvinila mladého muža (26)!

2475

Muži zákona v krátkom čase objasnili ohavný čin, ktorý sa odohral v obci Pažiť, v okrese Partizánske. Telo dôchodcu objavili vo štvrtok 23. januára, polícia už stihla zadržať a obviniť mladíka.

Prievidzskí policajti vo štvrtok 23. januára v noci zadržali 26-ročného muža, ktorý sa mal v Prievidzi dopustiť nebezpečného vyhrážania a porušovania domovej slobody. V priebehu vyšetrovania prievidzskí kriminalisti zistili, že zadržaný muž sa údajne dopustil aj uvedenej vraždy.

Krajský vyšetrovateľ z Trenčína vzniesol obvinenie za obzvlášť závažný zločin vraždy voči 26-ročnému mužovi z okresu Prievidza. „Obvinený muž mal v utorok (21. januára) v poobedňajších hodinách na dvore rodinného domu v obci Pažiť v okresu Partizánske niekoľkokrát bodnúť nožom 74-ročného muža. Napadnutý muž na následky zranení zomrel,“ uviedol Pavol Kudlička, hovorca KR PZ v Trenčíne.

Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov.

Čítajte viac: Hrozná tragédia, v obci pri Partizánskom našli mŕtvolu muža v kaluži krvi!

zdroj a foto: KR PZ Trenčín

Vyštudovala masmediálnu komunikáciu na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave. Vždy sa snaží prinášať zaujímavé informácie a objavovať inšpiratívnych ľudí a ich príbehy.