FOTO: Hrozivá nehoda v Partizánskom. Mladého vodiča (23) museli vyslobodiť až hasiči!

5457

V Partizánskom sa v nedeľu 23. februára večer odohrala hrozivo vyzerajúca nehoda. Podľa polície ju spôsobil mladý vodič.

Policajti z Partizánskeho dokumentovali dopravnú nehodu, ktorú zavinil mladý vodič, ktorý utrpel ľahké zranenie. „Na ceste v meste Partizánske 23-ročný vodič Škody Octavia neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a poveternostným podmienkam, dostal s vozidlom šmyk v dôsledku čoho sa vozidlo otočilo vľavo, zišlo mimo cestu a narazilo do stĺpa verejného osvetlenia,“ informoval Pavol Kudlička, hovorca KR PZ v Trenčíne.

Vodiča museli z vozidla vyslobodzovať hasiči. Mladík utrpel po dopravnej nehode, našťastie, len ľahké zranenie. Dopravní policajti ho podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Škoda na vozidle a osvetlení bola predbežne vyčíslená na cca 10 000 eur.

„Upozorňujeme najmä mladých vodičov, ktorí majú krátku prax vo vedení vozidla, aby jazdili opatrne a nepreceňovali svoje schopnosti. Stačí veľmi málo, i chvíľková nepozornosť a nerešpektovanie dopravných značiek môže skončiť tragicky. Jazdite bezpečne,“dodáva hovorca.

Zdroj a foto: KR PZ Trenčín