Neskutočná drzosť: Vodič vpálil do iného auta, nafúkal viac ako 2,5 promile

421

Policajti z Obvodného oddelenia PZ Partizánske boli v sobotu 25. mája vo večerných hodinách privolaní k dopravnej nehode medzi železničnou stanicou Veľké Uherce a obcou Oslany.

Ako ukázalo doterajšie vyšetrovanie, 35-ročný vodič po tom, ako požil alkoholické nápoje, sadol za volant vozidla značky Audi A4 a spôsobil dopravnú nehodu. Z dosiaľ nezistených príčin prešiel s autom do protismeru, kde ľavou prednou časťou vozidla narazil do ľavej prednej časti auta značky Mercedes Benz, ktoré jazdilo v opačnom smere.

Vodič sa krátko po nehode dobrovoľne podrobil dychovej skúške, ktorá skončila s pozitívnym výsledkom 2,54 promile alkoholu.

Policajti z Odvodného oddelenia v Partizánskom muža v zmysle zákona obmedzili na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia.

Pri dopravnej nehode došlo k ľahkému zraneniu 27-ročnej vodičky vozidla Mercedes Benz.

Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol muž povereným príslušníkom Okresného dopravného inšpektorátu v Partizánskom obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. O tom, aký trest mu bude udelený, rozhodne súd.

Vyštudovala masmediálnu komunikáciu na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave. Vždy sa snaží prinášať zaujímavé informácie a objavovať inšpiratívnych ľudí a ich príbehy.