FOTO: Nová cesta Veľké Uherce – Skýcov „pokrstená“ nehodou dodávky

4149
nehoda skycov uherce

Otvorená iba niekoľko dní a už má na konte jednu vážnu dopravnú nehodu. Reč je o zrekonštruovanej ceste druhej triedy spájajúcej obce Veľké Uherce a Skýcov, ktorá sa otvorila cestujúcej verejnosti v nedeľu 28. júla. Bez nešťastnej udalosti vydržala len chvíľu.

Nehoda sa stala vo štvrtok 1. augusta, krátko po tretej hodine popoludní. Na zásah boli vyslaní štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Partizánskeho. Dodávka sa nachádzala prevrátená na boku, pričom blokovala jeden jazdný pruh. Pri udalosti sa z dvoch účastníkov zranila jedna osoba. Z auta unikali prevádzkové kvapaliny,“ uviedol Marián Petrík z KR HaZZ v Trenčíne.

Zasahujúci hasiči vymedzili miesto udalosti, zranenej osobe poskytovali do príchodu zdravotných záchranárov ZZS predlekársku prvú pomoc a ošetrenie. Súčasne na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a prostredníctvom absorpčnej látky zachytávali uniknuté prevádzkové kvapaliny.

Po zdokumentovaní udalosti príslušníkmi polície hasiči asistovali pracovníkom odťahovej služby pri bezpečnom naložení havarovaného vraku na vozidlo odťahovej služby a následne z vozovky odstránili následky dopravnej nehody.nehoda skycov nehoda uherce skycov nehoda uherce skycov

Zdroj a foto: KR HaZZ Trenčín

Vyštudovala masmediálnu komunikáciu na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave. Vždy sa snaží prinášať zaujímavé informácie a objavovať inšpiratívnych ľudí a ich príbehy.