Tragická nehoda medzi Oslanmi a Partizánskym: Po zrážke s autom zomrel chodec

7455
oslany chodec nehoda

Neďaleko Partizánskeho došlo k tragickej udalosti. O život prišiel chodec, ktorého zachytilo auto.

V pondelok 16. septembra sa v skorých ranných hodinách stala vážna dopravná nehoda v okrese Prievidza. „Podľa doteraz zisteného vodič viedol osobné auto značky Audi A4 z obce Oslany smerom na Partizánske. Počas jazdy zachytil 41-ročného chodca, ktorý mal stáť pri pravej krajnici v smere jazdy auta, a to v maskáčovom oblečení bez reflexných prvkov. Chodec po zrážke s vozidlom utrpel zranenia nezlučiteľné so životom,“ informovala Katarína Kuzmová z KR PZ v Trenčíne.

S 21-ročným vodičom bola po nehode vykonaná dychová skúška, ktorá skončila s negatívnym výsledkom. U nebohého bolo nariadené vykonanie súdnolekárskej pitvy.

Polícia na mieste dopravnú nehodu zadokumentovala aj za prítomnosti znalca z odboru cestnej dopravy. „V súvislosti s touto tragickou udalosťou bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ dodala Kuzmová.

Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.

Zdroj a foto: KR PZ v Trenčíne

Vyštudovala masmediálnu komunikáciu na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave. Vždy sa snaží prinášať zaujímavé informácie a objavovať inšpiratívnych ľudí a ich príbehy.