Podpisom do pamätnej knihy mesta zvečnili svoju prítomnosť v Partizánskom herecké ikony Milan Kňažko a Emília Vášáryová.

Známi herci sem zavítali, aby odohrali dlho avizované divadelné predstavenie s názvom Klamstvo, kde účinkovali spolu s Gabrielou Škrabákovou a Jurajom Ďurdiakom. Ešte predtým ich v obradnej sieni Mestského úradu privítal primátor Jozef Božik, kde sa pri príležitosti minuloročného 80. výročia vzniku mesta, 100. výročia vzniku I. Československej republiky a tohtoročného 30. výročia Nežnej revolúcie podpísali do kroniky. „Netušila som, že to bude taká príjemná a nádherná slávnosť a veľmi milé prijatie, takže sme trošku zaskočení a aj príjemne prekvapení a chcem sa za to poďakovať, lebo toto sa nám až tak často nestáva,“ neskrývala svoje dojmy Emília Vášáryová. „Partizánske, aj keď som tu ešte nikdy nehral, je známe mesto nielen svojou výrobou obuvi, ale veľa som o ňom počul a som rád, že tu môžem zahrať predstavenie aj s Milkou Vášáryovou a dúfam, že diváci sa aj trošku pobavia. Musím sa priznať, že bol som milo prekvapený, že sa nám dostalo takej cti a takého formálneho prijatia, ale napriek tomu veľmi srdečného. Myslím, že to bolo pekné stretnutie a sľúbil som pánovi primátorovi, že keď budem mať cestu okolo, zavolám a porozprávame sa aj o iných veciach,“  vyjadril sa Milan Kňažko.

Do redakčného tímu sa pridala vo februári 2014. Vyštudovala síce verejnú politiku, no doma sa najviac cíti v kultúrno-spoločenských či lifestylových témach. Je rada v kontakte s ľuďmi, preto ju baví prinášať rozhovory s inšpiratívnymi osobnosťami z „našich končín“.