AKTUALIZOVANÉ+FOTO: Nehoda s tragickým koncom. Pri Chynoranoch sa auto zrútilo z mosta!

9170
nehoda chynorany

Ako informovali hasiči na sociálnej sieti, v sobotu 3. apríla došlo neďaleko Partizánskeho k vážnej nehode, pri ktorej zasahovali všetky zložky.

Nehoda osobného auta sa udiala v poobedňajších hodinách, žiaľ, s tragickým koncom.

„Hasiči z Partizánskeho zasahovali pri dopravnej nehode v obci Chynorany v okrese Partizánske. Hasiči po príchode na miesto zistili, že osobné vozidlo zišlo z mosta a zostalo prevrátené na streche, pričom sa v ňom v tom čase nachádzala jedna osoba. Príslušníci HaZZ asistovali posádke záchranárov pri resuscitácii zranenej osoby, tá však aj napriek veľkej snahe zasahujúcich zložiek svojim zraneniam na mieste podľahla,“ uviedol HaZZ na sociálnej siete.

Ako uviedla polícia, obeťou je 30-ročný muž. „Policajti Obvodného oddelenia PZ v Partizánskom  z dôvodu neprimeranej rýchlosti chceli skontrolovať vodiča osobného vozidla. Po tom, ako si ich všimol, mal ešte viac zrýchliť, pričom nezvládol riadenie a na ceste medzi obcami Chynorany a Nedanovce v zákrute na moste spadol z výšky asi 8 metrov a s autom sa prevrátil na strechu. 30-ročný muž utrpel zranenia nezlučiteľné so životom,“ informoval Pavol Kudlička z KR PZ v Trenčíne.

Policajti začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Mužovi bude odobratá krv na zistenie prítomnosti alkoholu alebo iných omamných látok. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. Vodič mal do roku 2024 uložený súdom zákaz viesť motorové vozidlá.

Foto z miesta nehody:

nehoda chynorany nehoda chynorany nehoda chynorany
nehoda chynorany
nehoda chynorany1
nehdoda chynoranynehoda chynorany
nehoda chynorany
Foto: FB HaZZ, Odťahovka Topoľčany